Apartman Lucija  


Apartman Lucija je veličine 90 m2. Smješten je na prvom katu kuće i namijenjen je za 7 osoba. Apartman ima dvije spavaće sobe, kuhinju, dnevnu sobu, dva wc-a od kojih jedan uključuje kadu i tuš kadu. Jedna soba je sa bračnim krevetom, a druga soba je sa bračnim krevetom i jednim krevetom za jednu osobu. U dnevnoj sobi se nalazi kauč na razvlačenje namijenjen za dvoje djece. Apartman je kompletno opremljen sa kuhinjom, klimom, LCD, satelitom, perilicom za suđe, perilicom za robu, te ima pristup internetu. Apartman ima osigurano parking mjesto, terasu veličine 30m2 i pogled na more.

Napomena


 1. Posteljina se mijenja svakih 7 dana
 2. Taksa uključena u cijenu
 3. Besplatno parkiralište
 4. Besplatan pristup internetu (WLAN)

Galerija

slider in html

Upiti i rezervacije
Za slanje upita molimo iscrtajte oblik prikazan niže (počevši od točke):


Napomena

Klikom na kalendar možete vidjeti slobodne i zauzete termine. Prilikom postavljanja upita potrebno je popuniti sva polja!!! Nakon što su polja popunjena potrebno je kliknuti na gumb "Pošaljite vašu poruku"".

Odgovor ćete dobiti u roku 24 sata.

Cijene

Sadržaj apartmana

O Villi Ljube

Villa Ljube se nalazi u samoj blizini auto-kampa Rožac, na udaljenosti 1,5 km od centra Trogira. Ukupni kapacitet Villa Ljube je 16 osoba. Apartmani i sobe su opremljeni su sa TV SAT i WLAN internetom.

Trogir

Trogir, centar Trogirske rivijere je grad sa približno 13000 stanovnika, smješten u srcu Dalmacije, 20 km zapadno od grada Splita.

www.trogir.hr

Kontakt

 • Telefon:
  tel: +385 21 886 154
  gsm: +385 99 4175 482
  gsm: +385 98 1694 945
 • Email:
  ljubicamunjiza@gmail.com
 • Adresa:
  Tudorski put 84, HR 21223
  Okrug Gornji
  Hrvatska